jealous jealousy .

wohoo hoo . relax ye kawan kawan sekalian . jangan lah gaduh gaduh . jangan jealous jealous . masing masing dapat seorang sikit . tak mau rebut rebut . eh , apa ni ? takde , kawan kawan aku ni . tak suka lah gaduh gaduh .

pertama , untuk Fatin Farhan Noor Ramli . awok jangan jealous jealous . awok jealous dengan Noratikah Moh Azmi tu , tak dapat apa pun . dia sahabat kolej saya , awok sahabat sekolah saya . so , fair kan ? tak kan lah dekat kolej saya nak duduk sorang sorang takde membe . maybe untuk sesetengah orang , sahabat hanya seorang . tapi bagi saya , sahabat kena ada dua . muahahahahaha .

oke , macam ni eh . awok dengan saya dah tak tiap tiap hari bersama . so , saya kena cari seorang kawan yang boleh dengar isi hati saya , yang boleh gelak ketawa bersama , yang boleh menangis tersedu sedan , yang boleh mengata bersama , yang boleh itu dan ini bersama . awok dah jauh dengan saya . macam mana saya nak buat semua tu bersama awok ? tapi , awok kena ingat . awok selalu dan semestinya sahabat saya jugak .

tapi awok jangan cakap dia rampas saya daripada awok . takde siapa rampas saya daripada awok . bukan lah saya nak back up dia tapi itulah kebenaran nya . dia muncul menjadi sahabat masa saya 'kehilangan' awok . so , dia tak bersalah . kalau nak salahkan sesiapa , salah kan saya even tak tau kenapa .

turn awok pulak Noratikah Moh Azmi . jangan lah sentap sentap . aku ada dengan kau b . macam aku cakap kat atas tu , sahabat tak semestinya seorang kan . dah , aku tak nak dengar kau cakap 'keputusan kat kau b . kalau kau pilih dia , aku undur diri .' . nope , aku tak nak dengar sebab dua dua aku sayang ! sekali lagi , cinta . haha . bukan bukan . sekali lagi , kau sahabat kolej , dia sahabat sekolah .

kau ada cakap kat blog kau kan , kau akan jaga aku lebih baik daripada dia . oke , i hope so . buat masa sekarang , dua dua jaga aku dengan baik . takde apa yang kurang pun korang berdua . b , aku pun sayang kau . aku pun sayang dia . tapi kau tau kan something ? so , aku harap kau dapat nilai sayang aku macam mana .

eh , saya nak tanya kamu berdua ni lah . baik sangat ke saya sampai korang macam ni ? bagus sangat ke saya sampai korang nak jealousy ni ? saya tak bagus mana pun sahabat sekalian . saya sama macam orang lain . satu je saya tak sama , saya COMEL . oke , tepuk tangan ramai ramai . muahahahahaha

at last , aku sayang korang berdua . tiada tandingan nya . dua dua aku sayang sama rata . apa yang Noratikah rasa sekarang , Fatin Farhan pun dah rasa dulu kan ? Norzie Azureen Azizi dulu dan sekarang masih sama . masih tetopp COMEL . tepuk tangan lagi , yee ! *ke korang dah mula meluat ? haha . pedulik hape aku !

conclusion , kamu berdua adalah sahabat yang terbaik . The End ~

Fatin Farhan Noor Ramli

Noratikah Moh Azmi

letak gambar korang atas bawah , harap harap korang tak gaduh -.-'

Fatin Farhan Noor Ramli & Norzie Azureen Azizi

Noratikah Moh Azmi & Norzie Azureen Azizi

Nak tau persamaan korang ? dua dua kuat membuli . muahahahaha :)
fullstop .

No comments:

Post a Comment