Cerita pertama 2012 .

Dapat tau ada orang suka Along . Woahh , suka lah kan ? Siapa tak suka ada orang minat . Tapi guess what ? Orang yang selalu dikenen kenen kan oleh Along yang minat dekat die . Ala , so what ? Nak suruh aku menangis terguling tergolek ? Oh , memang tidak lah ! Aku cool je kan .

Tapi satu je kot yang aku nak . Aku dah taknak dikenen kenen kan lagi dengan dia . Along , angah dah taknak dikenen kenen kan lagi dengan dia . Serba salah jadinya tau . Rasa macam penghalang untuk si dia itu nak bersuka sukaan pulak . Ye lah , dia suka kat Along tapi Along dok kenen kenen kan dengan angah . Tak nak tak nak . 

Even Along pun cakap 'macam mana pun , along tetap nak dia jadi adik ipar Along' . Cakap memang senang Long hoii . Haha . Tapi orang kalau dah suka , tak boleh nak cakap apa dah . Cakap lah ape pun , dia tetap dengan perasaan dia . Yang dia minat  Norma Aziera Azizi  bukan  Norzie Azureen Azizi  . So , tak nak dah okee :)

Totally , tak marah atau jealous langsung ! Sikit pun takde tapi impian nak kahwin dengan dia tinggal harapan je lah . Haha . Sekian ~

Aku sayang kau tau !  ♥ ♥

p/s : Sedihh gilee . MRjejaka tak text . Haha . *gedik nak mampos . So what ?

fullstop .

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete